Podpora cestovného ruchu
Z obsahu: Podpora podnikateľov v cestovnom ruchu môže mať formu grantu alebo výhodného úveru. Využívaniu grantov na Slovensku chýba systém, väčšia informovanosť a koordinácia. Ani slovenskí turisti sa už nemusia báť. Obce na Spiši vidia v cestovnom ruchu veľkú príležitosť. Horehroniu grant pomohol, ale finančné problémy nevyriešil. Do Senca putovali už dva granty na podporu cestovného ruchu.