Trpký plod meškajúcich zmien - Sotník, Alexander
Na rozhodujúce reformy, ktoré by zastavili neustály rast dlhov, si zatiaľ netrúfla žiadna vláda SR. Ekonomické opatrenia a reformy v Poľsku a v Maďarsku. Strednodobé ekonomické opatrenia podľa M. Jakobyho. Vnútorný štátny dlh SR. Podiel štátneho dlhu na HDP. Balíček ekonomických opatrení a potreba dlhodobej stratégie.