Agrokomplex 2002 trh s mliekom, hydinou, vajcami, zemiakmi a ovocím
Mliečne výrobky v ostrej konkurencii. Hydina: dopyt sa oživil. Vajcia: produkcia sa zvýšila. Spotreba zemiakov klesá. Ovocia bude menej.