Prerozdeľovanie na pokračovanie - Krištofičová, Dagmar
Prerozdeľovanie v systéme povinného zdravotného poistenia na Slovensku. Porovnanie modelu fungujúceho doteraz s navrhovaným poslaneckým modelom. Pohľad na prerozdeľovanie finančných prostriedkov v praxi.