Reklama a imidž spoločnosti - Polakovič, Ivan
Poľský, český a maďarský reklamný trh patria medzi najdynamickejšie trhy sveta, pokiaľ je za kritérium predpokladaný rast investícií do reklamy. Ruský trh ako najproblematickejší z krízových trhov. Investície do reklamy a prínosy z nej.