Zákon o audítoroch a Slovenskej komore audítorov - Škultéty, Jozef
Pohľad na nový zákon o audítoroch a Slovenskej komore audítorov prijatej 26. 6. 2002 Národnou radou SR s účinnosťou od 1. 1. 2003. Neexistuje slovenský a medzinárodný audit - je iba jeden prístup k auditu. Audítorské služby môže audítor poskytovať na základe licencie. Pokračovanie v ďalšom čísle HN.