Čo bráni rozvoju vidieka - Polakovič, Ivan
Významné miesto v sociálno-ekonomickom rozvoji vidieka SR. Priority Národného plánu rozvoja vidieka SR. Opatrenia pre poskytovanie finančnej pomoci. Trendy vývoja na európskom vidieku.