Plusy a mínusy cestovného ruchu
Technologické prostredie ako významný faktor ovyplyvňujúci rozvoj hospodárstva. Cestovný ruch a technologické prostredie. Ekologické prostredie a cestovný ruch. Výhody na Slovensku. Porovnanie Slovenska so susedmi.