Leasing, jeho daňové a účtovné aspekty - Grúň, Ľubomír
Leasing z hľadiska ustálenia jeho pojmu a obsahu. Jednotlivé druhy leasingu. Výhody leasingu v podnikaní. Uplatňovanie daňových predpisov v leasingových operáciách. Účtovné aspekty leasingu z hľadiska zákona o účtovníctve.