Zákon o cestovných náhradách zákon s komentárom - Černá, Anna
Úplné znenie zákona NR SR č. 283/2002 Z.z. o cestovných náhradách s komentárom. Tento zákon upravuje poskytovanie cestovných náhrad, náhrad výdavkov a iných plnení pri pracovných cestách, pri dočasnom pridelení na výkon práce k inej právnickej osobe alebo fyzickej osobe, pri vzniku pracovného pomeru alebo obchodného pracovného vzťahu a pri výkone práce v zahraničí. Zákon č. 119/1992 Zb. bol s účinnosťou od 1. júla 2002 zrušený a nahradený zákonom č. 283/2002 Z.z.