Novela zákona o daniach z príjmov - Kováčová, Zdenka
Zákon č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov bol v apríli r. 2002 po ôsmykrát opätovne novelizovaný zákonom č. 247/2002 Z.z., ktorý nadobúda účinnosť od 1.1.2003. Zmeny v zdaňovaní príjmov fyzických osôb. Použitie podielu zaplatenej dane na verejnoprospešné účely. Zmena v zákone o účtovníctve.