Sponzoring versus reklama v kontexte daňového dopadu - Mintál, Ján
Dva základné spôsoby, ako sa pomoc podnikateľa neziskovým organizáciám prostredníctvom peňažných, resp. nepeňažných sponzorských darov môže zohľadniť v jeho hospodárskom výsledku vo forme zníženia základu dane. Určenie podmienok darovania prostredníctvom tzv. sponzorskej, resp. darovacej zmluvy alebo zmluvy o reklame. Obsah zmlúv a vzory zmlúv.