Podnikanie bez rizika zaisťuje štát - Špáni, Ivan
Pohľad na poskytovanie štátnych záruk v rokoch 1991-2001. Podniky so štátnymi zárukami v konkurze. Objem všetkých prevzatých záruk v rokoch 1990-2001. Nezabezpečené záruky.