Tvorba a fungovanie reinžinieringových tímov - Vavrinčík, Pavel
Pojem reinžiniering a klasická teória manažmentu. Výber procesov na reinžiniering. Reinžinieringový tím - zostavenie, potenciál a časový záväzok členov tímu, neistoty členov tímu, konflikty, komunikácia, motivácia, stimulácia. Tvorba nového projektu reinžinieringového procesu. Prístup priemyselných podnikov v SR k zavádzaniu reinžinieringu.