Využívanie automobilu v podnikaní - Barcaj, Tomáš
Najčastejšie bežné ale i problémové miesta prevádzkovania automobilu, a to z pohľadu účtovného, tak aj z pohľadu daní z príjmov. Praktické príklady. Zhrnutie vo forme pracovného listu.