Registračná a oznamovacia povinnosť daňových subjektov - Jedináková, Zuzana
Právna úprava registrácie daňového subjektu. Registrácia v zmysle zákona o správe daní a poplatkov. Spôsob registrácie. Oznamovacia povinnosť daňových subjektov. Registrácia daňových subjektov v zmysle zákona o dani z pridanej hodnoty. Pracovný list registrácie.