Zákon o medzinárodnej pomoci a spolupráci
Úplné znenie zákona č. 472/2002 Z.z. o medzinárodnej pomoci a spolupráci pri správe daní a o zmene a doplnení zákona č. 366/1999 Z.z. zákona o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov s komentárom. Zákon nadobúda účinnosť od 1. septembra 2002 okrem niektorých ustanovení.