Produktivita a konkurencieschopnosť podniku - faktory úspechu - Tolentino, Arturo L.
Dokončenie z č. 2/2002. Produktivita a konkurencieschopnosť podniku ako faktory úspechu podniku. Vysoko výkonná práca. Rovnosť a nediskriminácia. Dôležitosť dobrého partnerstva medzi robotníkmi a manažmentom. Lekcie z prípadových štúdií: potreba pre holistický prístup. Prezentácia výsledkov štúdií popredných úspešných svetových firiem.