Finálne kapacitné plánovanie výroby v podmienkach zákazkovej výroby Dopravné pásy, Matador, a.s. - Bubeník, Peter
Prednosti finálneho kapacitného plánovania výroby v podmienkach zákazkovej výroby Dopravné pásy, Matador, a.s. . Optimálny plán výroby. Programový modul, ktorý rieši dve základné úlohy: 1. Návrh optimálneho mesačného plánu výroby, 2. Návrh denného rozvrhu výroby. Praktická aplikácia modulu. Očakávané prínosy riešenia.