Čo prináša zákon o burze CP a novela zákona o kolektívnom investovaní - Foltán, Ján
Dosiahnutie harmonizácie s direktívami EÚ prijatím zákona o burze cenných papierov a novelizáciou zákona č. 385/1999 Z.z. o kolektívnom investovaní. Obe právne normy boli ako súčasť balíka tzv. eurozákonov schválených NR SR dňa 18.6.2002.