Vzdelanie a trh práce - Senderáková, Lucia
Vplyv úrovne vzdelania na stav a vývoj nezamestnanosti. Cieľom príspevku je prispieť k potrebným informáciám o úrovni vzdelania ekonomicky činného obyvateľstva v súvislosti s potrebami trhu práce. Štruktúra a vývoj ekonomicky aktívneho obyvateľstva podľa vzdelania. Štruktúra a vývoj zamestnancov podľa vzdelania. Evidovaní nezamestnaní podľa vzdelania. Miera nezamestnanosti podľa vzdelania.