Implementácia európskej schémy environmentálneho manažérstva a auditu v podmienkach SR - Boďová, Emília
Environmentálna politika Európskej únie. Päť kľúčových úloh, ktoré môžu zaviesť do každodennej praxe a procesov environmentálne zásady a princípy. Ciele EMAS II (Environmental Management and Audit). Schémy základných procesov EMAS. Implementácia EMAS II v podmienkach SR. Ciele podpory EMAS v SR.