Právny systém hore nohami - Benka, Marián
Zákon o elektronickom podpise bude mať zmysel len vtedy, ak sa zmení väčšina platnej legislatívy. Používanie elektronického podpisu v praxi. Kompetencie NBÚ. Dva stupne bezpečnosti elektronického podpisu.