Informácia o obsahu zákona č. 431/2002 Z.z. o účtovníctve - Šlosárová, Anna
Aproximácia právnych noriem účtovníctva SR s právom Európskej únie. Zákon č. 431/2002 Z.z. o účtovníctve sa skladá zo siedmich častí. 1. časť - Základné a všeobecné ustanovenia. 2. časť - Účtovné sústavy, účtovné doklady, účtovné zápisy a účtovné knihy. 3. časť - Účtovná závierka. 4. časť - Spôsoby oceňovania. 5. časť - Inventarizácia. 6. časť - Účtovná dokumentácia. 7. časť - Záverečné ustanovenia.