Marketing, public relations a kvalita (kľúč k úspechu) - Žáry, Ivan
Kľúčový význam kvality výrobkov a služieb v procese globalizácie. 4"I" v marketingu služieb. Kvalita a public relations. Certifikácia kvality podľa noriem radu ISO. Podstata certifikácie kvality.