Česká zahraniční rozvojová pomoc na počátku 21. století - Jelínek, Petr
Česká republika prijatím dokumentu Zásady pre poskytovanie zahraničnej pomoci sa prihlásila k postojom medzinárodného spoločenstva. Kontinuita a diskontinuita českej rozvojovej pomoci. Nová koncepcia českej rozvojovej pomoci.