K stavu a perspektívam slovenskej bezpečnostnej politiky - Škvrnda, František
Prehľad dokumentov zaoberajúcich sa otázkami obsahu a orientácie slovenskej bezpečnostnej politiky na najbližšie roky. Charakteristika bezpečnostného prostredia SR a bezpečnostných hrozieb. Bezpečnostný systém SR.