Budovanie priemyselných parkov v Slovenskej republike, ich právne zabezpečenie a koncepcia umiestnenia - Kozová, Mária
Právne zabezpečenie výstavby priemyselných parkov a poskytovanie podpory na ich zriaďovanie. Súčasný stav budovania priemyselných parkov v Slovenskej republike. Posudzovanie priemyselných parkov z hľadiska vplyvu na životné prostredie. Stručná charakteristika vybraných lokalít priemyselných parkov v SR.