Nová dimenze uplatňování práv v Evropském kontextu a rozhodčí řízení - Bělohlávek, Alexander J.
Začleňovanie Českej republiky do európskych štruktúr ako nový fenomén pre podnikateľov. Bruselská dohoda z roku 1968. Luganská dohoda z roku 1989. Náhradné spôsoby riešenia sporov a rozhodcovského riadenia.