Obchodní jednání a národní zvyklosti: Korejská republika - Škába, Filip
Vývoj kultúry a ekonomiky v Kórejskej republike. Obchodné rokovania a pracovné návyky. Komunikácia. Oblečenie a stolovanie. Náboženstvo.