Phillipsova křivka - mýtus nebo realita? - Kotlán, Igor
Analýza významu pojmu Phillipsova krivka a vzťahu, ktorý označuje. Pôvodná Phillipsova krivka. Modifikovaná Phillipsova krivka. Phillipsova krivka v krátkodobom a dlhodobom období. Phillipsova krivka vo vyspelých trhových ekonomikách.