Cenová dokumentace pro kalkulaci exportní ceny - Žemlička, Jiří
Pokračovanie príspevku o vhodných cenových dokumentáciách. Ceny výrobcov a obchodníkov. Predajné ceny výrobcov. Priame obchodné náklady zahraničné: prepravné náklady, skladné, poistné, colné poplatky, obchodné marže zahraničných dovozcov. Colné štatistiky.