Nezamestnanosť z pohľadu legislatívnych zmien - Senderáková, Lucia
Analýza postavenia absolventov škôl v prepojení s uskutočnenými legislatívnymi zmenami a úpravami v období rokov 1997-2002. I. etapa od 1.1.1997 - 1.12.1999. II. etapa od 1.12.1999 - 1.1.2002. III. etapa od 1.1.2002.