Obchodní jednání a národní zvyklosti: Kazachstán - Krs, Jan
Stručná ekonomická charakteristika Kazachstanu. Obchodné rokovania a národné zvyklosti. Medziľudské vzťahy. Význam času. Verbálna a neverbálna komunikácia. Obliekanie, jedlo a stolovanie. Viera. Kultúrne zvláštnosti.