Abeceda obchodu: Dodací podmínky při vývozu - Kalvoda, Jan
Dodacie podmienky a použitie príslušných dodacích doložiek podľa publikácie INCOTERMS 2000, vydanej Medzinárodnou obchodnou komorou v Paríži, platnou pre vývoz v Európe.