Exportní příležitosti: Polsko - Maryška, Petr
Stručná ekonomicko-hospodárska charakteristika Poľska. Česko-poľský obchod. Perspektívne obchodné príležitosti. Užitočné informácie potrebné pre vstup na poľský trh.