Komentár k ďalšej novele zákona o daniach z príjmov s príkladmi - Faiglová, Svetlana
Zákon č. .../2002 Z.z. z 9. apríla 2002, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov. Komentár k tejto novele zákona o daniach z príjmov s príkladmi.