Komentár k novému Zákonníku práce - Rybárová, Mária
Záverečná časť komentára k novému Zákonníku práce. Desiata časť - Kolektívne pracovnoprávne vzťahy. Jedenásta časť - Prechodné a záverečné ustanovenia.