Situácia s hydinou a vajciami na Slovensku a v krajinách EÚ - Jamborová, Mária
Cieľom práce je zhodnotiť situáciu v chove hydiny, predovšetkým z hľadiska vývoja produkcie, zahraničného obchodu a upozorniť na súčasné problémy. Zároveň sa príspevok zaoberá sebestačnosťou Slovenska s hydinovým mäsom a vajcami a poskytuje informácie z tejto oblasti i vo vybraných krajinách EÚ.