Stavovské komory - Baťo, Rado
Z obsahu: Novodobým cechom sa na Slovensku darí. SOPK túži byť komorou komôr. Cenové kartely oficiálne neexistujú. Komora bráni lekárnikom podnikať. Snaha kontrolovať konkurenciu žije aj medzi lekármi.