Zjednodušený daňový doklad a doklad vyhotovený elektronickou registračnou pokladnicou - Katreniaková, Mária
Definícia základných pojmov : zjednodušený daňový doklad a doklad vyhotovený elektronickou registračnou pokladnicou. Vzťah zjednodušeného daňového dokladu a dokladu vyhotoveného elektronickou registračnou pokladnicou. Porovnanie povinných náležitostí oboch dokladov. Praktické príklady.