Zaměření na zaměstnance a co pro to musíme udělat - Petříková, Růžena
Význam riadenia ľudí - zamestnancov. Monitoring a meranie spokojnosti zamestnancov. Využívanie výsledkov hodnotenia spokojnosti zamestnancov ako vstupov pre procesy zlepšovania.