Volný pohyb pracovních sil a jeho výsledky v procesu utváření Evropského společenství - Lebiedzik, Marian
Právna úprava voľného pohybu pracovných síl v Európskom spoločenstve. Migrácia pracovníkov v Európskom spoločenstve v priebehu jeho vytvárania. Migrácia v rokoch 1973-1981. Migrácia v rokoch 1981- koniec deväťdesiatych rokov minulého storočia.