Trend Top v priemysle
Analýzy. Strojárstvo. Elektrotechnika. Sieťové odvetvia (elektrárne, SPP, vodárenstvo). Ťažba. Hutníctvo. Chémia a farmácia. Spracovanie dreva a papierenstvo. Polygrafia. Textil, odevy, obuv a koža. Potravinárstvo. Sklárstvo. Výroba stavebných látok.