Nóvum v obchodnom rokovaní - elektronický podpis - Juriková, Benita, 1973-
Zákon o elektronickom podpise na Slovensku nadobudol platnosť 1.5.2002. Pojmové vymedzenie. Štruktúra a výhody elektronického podpisu.