Správny tovar na správne miesto
Merchandisingové pravidlá na prácu s predajnou plochou. Základné princípy umiestnenia tovaru v regále. Facing výrobkov. Záručné lehoty. Oceňovanie tovaru. Zoskupenie výrobkov podľa skupín.