Stravovanie zamestnancov v nadväznosti na Zákonník práce - Piršelová, Dagmar
Problematika stravovania zamestnancov v nadväznosti na Zákonník práce. Článok odpovedná na niekoľko najčastejšie sa vyskytujúcich otázok z tejto oblasti. Pracovný list k problematike stravovania zamestnancov v nadväznosti na daň z príjmov a cestovné náhrady.