Rezort regionálneho rozvoja ostane a zosilnie - Čikovský, Konštantín
Plán zrušenia ministerstva výstavby a regionálneho rozvoja nakoniec padol. Na ministerstvo by mali prejsť aj kompetencie cestovného ruchu z ministerstva hospodárstva. Územné plánovanie, stavebný poriadok a podpora programov bývania by mali prejsť pod regionálny rozvoj. Význam rezortu regionálneho rozvoja.