Perspektivy daně z nemovitostí - Láchová, Lenka
Charakteristika dane z nehnuteľnosti a jej význam. Posilnenie dane z nehnuteľnosti ako miestnej dane v Českej republike. Ekologické chápanie dane z nehnuteľnosti.