Spolky a daň z príjmov právnických osôb
Spolky ako spoločenstvá občianskeho práva vo vzťahu k zákonu č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov. Typy spolkov. Cieľ, účel a základné poslanie spolkov. Stanovy spolkov. Členstvo v spolkoch. Účtovníctvo spolkov. Zdroj príjmov. Podnikateľská činnosť spolkov. Spolok ako daňový subjekt.